Τρόποι Πληρωμής

- Με αντικαταβολή μετρητοίς τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας μέσω courier (μόνο για την Ελλάδα). Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2.50 €.
Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Υποδομών (ΓΓΔΕ), η αντικαταβολή υποστηρίζεται έως το ποσό των 500€.

- Με πιστωτική κάρτα (MasterCard, Visa) μέσω του περιβάλλοντος της Euro Bank.

- Μέσω της υπηρεσίας Paypal. Εφόσον διατηρείτε λογαριασμό Paypal μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε ασφαλές περιβάλλον PAYPAL.

- Με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
EUROBANK IBAN: GR1802600570000510200370507
SWIFT- BIC: ERBKGRAA

- Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία, παρακαλούμε να στείλετε με FAX στο +30 210 506 3020 ή μέσω email στο info@occhi.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης προσθέτοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας (που αναγράφεται στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας). Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 210 506 3020 για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης.
Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος occhi.gr περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.Τρόποι Αποστολής

Το occhi.gr εξασφαλίζει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας σε όλη την Ελλάδα χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση για αγορές άνω των 50 € με την εταιρία ταχυμεταφορών (courier).

Για παραγγελίες μικρότερες από 50 € η χρέωση είναι 2.50 €.
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περιπτώσεις που αφορούν δυσπρόσιτες περιοχές ή απομακρυσμένους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 3 ημέρες και το κόστος 6.50 €.

Για αποστολές στην Κύπρο το occhi.gr σας εξασφαλίζει ταχύτητα και ασφάλεια μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με συστημένο δέμα. Η χρέωση είναι 15 € (έως 2 kg) με χρόνο παράδοσης από 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες.

Στις χώρες της Ευρώπης οι αποστολές γίνονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με συστημένο δέμα.Για να ενημερωθείτε για την ακριβή χρέωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εκ των πρότερων.

Για τις υπόλοιπες χώρες οι αποστολές γίνονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με συστημένο δέμα. Η χρέωση ποικίλει ανάλογα με τη χώρα παράδοσης για αυτό επικοινωνήστε μαζί μας.Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει,επίσης, και θα σας ενημερώνουμε.

Θα προσπαθήσουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες , κλπ.).